Mere end 150 år har været dedikeret til produktion af portvin, med al den viden, der er gået fra generation til generation. Niepoort -kælderne i Vila Nova de Gaia er et magisk rum, hvor portvine ældes med andre tiders hastighed. Hvor gode traditioner fastholdes, hvor fade, flasker og demijohns ledsages en efter en, så det endelige resultat altid er god.
Femte generation: Eduard Dirk Niepoort og Verena Niepoort. Dirk har drevet virksomheden siden Eduard Rudolph Niepoorts formelle pensionering i 2005. Dirk, født i 1964, opdagede vinens verden under sine studier i Schweiz. I 1987 sluttede Dirk sig til sin far, Rolf Niepoort. I familie virksomheden og blev udfordret til at innovere og samtidig bevare gode traditioner. Det første vigtige trin var anskaffelsen af ​​sine egne vinmarker: Quinta de Napoli og Quinta do Carril i Cima Corgo, en region, der traditionelt producerer de bedste portvine.
15 hektar vinstokke blev genplantet, og 10 hektar 60-årige vinstokke blev omhyggeligt vedligeholdt. At eje godser og vinmarker i Douro var et vigtigt skridt i produktionen af ​​portvin. Og i oprettelsen af ​​de første ikke-befæstede Niepoort-vine. Dirks passion for vine, den ydmyge respekt og nysgerrighed for Douro terroir har defineret Niepoorts ånd i de sidste to årtier og er en konstant inspiration for teamet. Dirks søster Verena sluttede sig til virksomheden som administrerende direktør i 2005.